Skolehagegruppa

Skolehagegruppa hvem er vi?

- Foreldregruppe utgått av FAU, startet våren 2014. En ivrig gjeng, noen med og noen uten erfaring fra hagearbeid.
-Vi ønsker å vedlikeholde og oppgradere skolehagen.
- Vi vil legge til rette for at skolehagen kan brukes som læringsarena samtidig som vi lager en sosial møteplass.
- Skolehagegruppa tar initiativ til dugnader og sosiale sammenkomster i skolehagen.
- Noen av oss har møter og samarbeider med skolen, søker om midler og legger planer.
- Vi har også en større krets som holder seg oppdatert via fb og bidrar på dugnader og sammenkomster når de har tid og lyst.

Hva gjør vi?

- Lager kjøkkenhage med vekselbruk og samarbeider med skolen om ulike dyrkingsprosjekter.
Hver klasse har sitt eget bed.
- 4 store dugnader per år (2x høst + 2x vår. Annonseres).
- Flere små dugnader (følg med på fb!). Vanning i sommerferien.
- Høstfest: nå vi lager tradisjon av fjorårets suksess der masse mennesker trosset lyn og torden for å hygge seg med lefser, suppe og aktiviteter i skolehagen. Dato kommer!
- Herlig stand med mat, produkter og planter på den store Bogerudfesten.
- Vi har mange ideer, vi har til og med begynt å snakke om en storstilet brunsnegleaksjon i hele nærmiljøet neste sesong...

Bli med!

- Hos oss kan alle bidra!
- I skolehagen behøves ingen forkunnskaper, det beste er når noen steller med hagen, noen leker med barna og alle kan benke seg sammen over en kaffekopp og en medbrakt matbit.
- Det er mange som heier på dette prosjektet, og vi vil veldig gjerne ha flere aktive deltakere.

Følg oss på Facebook: Rustad skolehages venner
Finn også informasjon på skolens hjemmeside: rustad.osloskolen.no

Skolehagekomiteen

Skolens representanter