Forfatter Anneli Klepp gjestet Rustad!

Anneli Klepp skapte leselyst da hun besøkte skolen onsdag

Med et vinnende vesen ble vi møtt av forfatter Anneli Klepp i dag. Sprudlende og lattermild entret hun skolen, og tok samlingssalen med storm! Elever fra 2. og 4. trinn var det heldige publikumet, som fikk høre forfatteren formidle egne barnebøker. At hun har bakgrunn som lærer ble tydelig for oss da hun lekende lett snakket med sitt publikum, og tok alle spørsmål og kommentarer på strak arm. At hun har god kjemi med barn var tydelig! Og for en eventyrlig bokprat det ble! Herlige smakebiter fra bokseriene "Lines verden" og "Tor og Mia". Også den nyeste boken "Leona i rottetrøbbel" hadde hun med seg og leste fra. 

Anneli klarte å vekke leselyst, og på biblioteket ble det lange køer for å låne bøkene hennes. Heldigvis hadde bibliotekaren skaffet til veie mange eksemplarer av hver bok, så det var ingen som måtte gå slukøret derifra. 

Vi må ikke glemme å nevne de fantastiske kulturvertene som vi har her på Rustad! De gjorde en fremragende jobb i dag! Årets kulturverter er fra 6. trinn. De hjalp til med teknikken, både på scenen og med lyd- og lysanlegget. Og to av vertene var fremme på scenen og ønsket forfatteren velkommen. Noen sørget også for å by forfatteren på te og frukt. Heder og ære til de flinke kulturvertene Ahmed, Artion, Aleeza, Iben, Lars Olai og Elise. Tusen takk for hjelpen, og takk for en fin dag! 

Camilla

Bøkene kan lånes i biblioteket
Bøkene kan lånes i biblioteket
Ahmed, Artion, Aleeza, Iben, Lars og Elise
Leona i rottetrøbbel
Nyeste bok fra Anneli Klepp