Hovedseksjon

FAU trenger DEG!

Høstfest i skolehagen

Ikke bare gjør du skolen bedre, du blir også kjent med andre foreldre i nærmiljøet. Helt uvurderlig når man har skolebarn! 

 

Vi har delt inn FAU i ulike grupper: vi har en trafikkgruppe (Rustad skole er med i et prosjekt som heter Hjertesone), vi har en utbyggingsgruppe (skolen skal bygges ut og vi har en hånd på rattet), vi har en AKS-gruppe, vi har en skolehagegruppe, i tillegg til at vi bidrar inn i faste arrangementer som skoleball, 17.mai, klubbkveld, høstfest. Ingen skal ikke gjøre alt, alle kan gjøre litt, og mye kan delegeres til andre foreldre i klassen. FAU har møte hver 6.uke. 

Kanskje er du litt praktisk anlagt og tenker du at FAU ikke er noe for deg, men du har allikevel lyst til å bli kjent med andre foreldre i nærmiljøet? I så fall trenger vi deg til skolehagegruppa, der du kan bidra til at skolehagen er en av byens fineste. Der er det dugnader, med grilling og masse frisk luft.

Uansett om du vil engasjere deg eller ikke, meld deg gjerne inn i Facebook-gruppa Foreldre på Rustad skole. Det er en foreldredrevet side med masse nyttig informasjon.

Og er det ting du lurer på, men som du ikke vil ta opp direkte med skolen. Send en mail til rustadoslofau@gmail.com