Kurs og aktiviteter

24

Det er bindende påmelding til sjakk, forskerfabrikken, teaterlek, svømming, bordtennis og dansekurset så hvis du først melder barna ditt på det, må hun/han være med hver gang. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at når det gjelder aktiviteter der det er påmelding blir ikke barna sendt hjem under aktiviteten.

Svømming med Lambertseter svømmeklubb

SvømmingVi heldige å ha vårt eget basseng! På kurs lærer barna seg a svømme og bli trygge på vannet. Det er bindende påmelding, og hvis et barn er borte fra svømmetimen 2 ganger uten gyldig grunn, vil plassen bli gitt til en annen. Hvis vi får mange påmeldinger, vil vi foreta loddtrekning blant de som har levert påmelding innen fristen. Kurset er på mandager. Gruppe 1. Gruppe 2. Gruppe 3.

Strikkekurs med Torill og Ester Lill

StrikkeKurset er veldig populært hos oss! Vi strikker fine pannebånd, luer, pulsvanter og mye mer med Quick Knit. Elevene får kose seg og slapper av etter skolen mens strikker fine gaver til foresatte, venner, lærerne og familie. Kurset er på onsdager, den er frivillig og det trengs ikke påmelding.

A ball med Vilde

Aball1Aball1 er tall- og bokstavballene som på en helt ny og innovativ måte, kombinerer fysisk aktivitet med læringsstøttene aktiviteter med matte og bokstaver. Alle barna kan være med på morsomme oppgaveløsinger! Vi har aktiviteter i gymsalen eller ute mist en gang i uka.

Sjakk med Geir

SjakkBarna lærer seg å spille sjakk hver onsdag med super duper Geir! Vi øver oss med å ha god konsentrasjon og å tenke strategisk mens vi har det gøy! Det er bindende påmelding til sjakk kurset, så hvis du først melder deg på, må du være med hver gang. Vi kan ikke risikere at noen ikke får noen å spille med. Gruppe 1. Gruppe 2. Gruppe 3.

Forskerfabrikken for 3. og 4. trinn

ForskerfabrikkenDette kurset er et tilbud for 3. og 4. tinn. Gjennom egen forskning og spennende eksperimenter lærer barna om matte, biologi, fysikk og kjemi. Kurset er på onsdag. Det er bindende påmelding kurset, så hvis du først melder deg på, må du være med hver gang

Teaterlek med Oslo musikk og kultur skole

TeaterlekBarna har improvisasjonsøvelser med a spille en rolle. På kurs er det spontanitet, dramatisering, koordinasjonsøvelser, stemmebruk, språk og artikulasjon. Det er bindende påmelding til kurset, så hvis du først melder deg på, må du være med hver gang. Gruppe 1. Gruppe 2. Gruppe 3.

Sara's klubb

På klubben har vi morsomme aktiviteter med fokus på norsk, tekstforståelse, begreper og lesing to dager i uka. Disse læringsstøttene aktivitetene er lagt inn i årsplanen ved skolestart slik at de speiler det som blir undervist i klasserommet. Dette er lek og læring! Kurset er frivillig.

Korps med Morten og Helene

KorpsMorten og Helene lærer barna å spille klarinett, piano, gitar, trommer og å lese noter. Kurset er hver tirsdag og torsdag for de som har påmeldte seg. Det er bindende påmelding til kurset, så hvis du først melder deg på, må du være med hver gang.

Matteverksted med Eva Lill og Thomas

TallGøy med tall!!!

På matteverksted har vi morsomme aktiviteter og prosjekter med tall. Disse læringsstøttene aktivitetene er lagt inn i årsplanen ved skolestart slik at de speiler det som blir undervist i klasserommet. Kurset er på mandager og tirsdager. Kurset er frivillig. Se liste.

Mat og helse for 4. trinn med Claudia, Ellen og Yousra

Mat og helse

Dette kurset er et tilbud kun for 4. trinn. Vi lærer oss om hygiene, sundt kosthold mens vi lager mat sammen. De får oppskriftene og må selv regne ut hvor mye de trenger av ingrediensene. Det jobbes aktiv med å måle, veie, doble oppskriftene i tillegg til å bli kjent på hvordan man bruker forskjellige kjøkken utstyr. Etter vi er ferdig med å lage mat, vi dekker bordet og spiser sammen. Kurset foregår på skolekjøkkenet hver torsdag. Se grupper.

Bordtenniskurs med Fokus bordtennisklubb

BordtennisDet er bindende påmelding kurset, så hvis du først melder deg på, må du være med hver gang. Datoer fremover for kurset kommer snart.

Kunst og håndverk med Ellen og Eva Lill

Kunst og håndverkGjennom kunst og håndverk har vi mange muligheter til å lære eleven mer om matematikk, begreper, årstider, norsk og bokstaver mens de har det gøy. De forskjellige prosjekter utvikler elevenes kreative, skapende og kritiske ferdigheter. Her finner du noen av de prosjektene vi har planlagt gjennom skoleåret. Se egen plan.

Dansekurs med Step up Studio

DansStep up Studio har kurs hos oss hver fredag. Det er bindende påmelding til kurset, så hvis du først melder deg på, må du være med hver gang.
På dansekurset har elevene mulighet til å utrykke seg gjennom musikk og bevegelser. Se egen plan.

Kidsa koder med Thomas og Martin

LeoPå kurset lærer vi elevene ( 2.trinn til 4.trinn) å programmere med systematisk tenking og samarbeid. Elevene kommer til å forstå «programmeringsspråk» gjennom Sratch. Dette er viktige ferdigheter for de som vokser opp i dette århundret. Som nevnt før, bruker vi Sratch, det er litt som å bygge Lego slik at det er enkelt for elevene å begynne å programmere\ skape egne spill, animasjoner og fortellinger.

Idrettsklubb/ KURS med Mats

Gjennom hele skoleåret har vi forskjellige aktiviteter i gymsalen. Målet med kurset\ klubb er å introdusere flest mulig idretter for elevene men de har det gøy. I tillegg har vi andre aktiviteter som danselek, hinderløype, dansk kanonball og fri lek.

Frilufts gruppe

UT PÅ TUR, ALDRI SUR! Naturen har utrolig mye å by på! Vi erfarer hvilke muligheter naturen gir oss til læring på en spennende og lærings støttende måte. Vi lærer barna blant annet å bli glad i naturen å finne og lage mat, bruke kniv, ta være på naturen, vi drar på isfisketur/pilking og mye mer! Kurses av frivillige.

4. trinnsklubb med Vilde og Mats

Etter påskeferien kommer vi i gang med 4. trinnsklubb. Her skal vi finne på morsomme aktiviteter, turer og overraskelser til de elever som går 4.trinn. Mer informasjon kommer i løpet av skoleåret.