Kurs og aktiviteter

Det er bindende påmelding til sjakk, forskerfabrikken, teaterlek, svømming, bordtennis og dansekurs så hvis du først melder barna ditt på det, må hun/han være med hver gang. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at når det gjelder aktiviteter der det er påmelding blir ikke barna sendt hjem under aktiviteten.

Svømming med Lambertseter svømmeklubb

SvømmingVi heldige å ha vårt eget basseng! På kurset lærer barna seg a svømme og bli trygge på vannet. Det er bindende påmelding, og hvis et barn er borte fra svømmetimen 2 ganger uten gyldig grunn, vil plassen bli gitt til en annen. Hvis vi får mange påmeldinger, vil vi foreta loddtrekning blant de som har levert påmelding innen fristen. Kurset er på mandager. Gruppe 1. Gruppe 2. Gruppe 3.

Strikkekurs

StrikkeKurset er veldig populært hos oss! Vi strikker fine pannebånd, luer, pulsvanter og mye mer med Quick Knit. Elevene får kose seg og slapper av etter skolen mens strikker fine gaver til foresatte, venner, lærerne og familie. Kurset er på onsdager, den er frivillig og det trengs ikke påmelding.

A ball

Aball1Aball1 er tall- og bokstavballene som på en helt ny og innovativ måte, kombinerer fysisk aktivitet med læringsstøttene aktiviteter med matte og bokstaver. Alle barna kan være med på morsomme oppgaveløsinger! Vi har aktiviteter i gymsalen eller ute mist en gang i uka.

Sjakk med Geir (eksternt kurs)

SjakkBarna lærer seg å spille sjakk hver onsdag med super duper Geir! Vi øver oss med å ha god konsentrasjon og å tenke strategisk mens vi har det gøy! Det er bindende påmelding til sjakk kurset, så hvis du først melder deg på, må du være med hver gang. Vi kan ikke risikere at noen ikke får noen å spille med. Gruppe 1. Gruppe 2. Gruppe 3.

Forskerfabrikken for 3. og 4. trinn (eksternt kurs)

ForskerfabrikkenDette kurset er et tilbud for 3. og 4. tinn. Gjennom egen forskning og spennende eksperimenter lærer barna om matte, biologi, fysikk og kjemi. Kurset er på onsdag. Det er bindende påmelding kurset, så hvis du først melder deg på, må du være med hver gang

Teaterlek med Oslo musikk og kultur skole (eksternt kurs)

TeaterlekBarna har improvisasjonsøvelser med a spille en rolle. På kurs er det spontanitet, dramatisering, koordinasjonsøvelser, stemmebruk, språk og artikulasjon. Det er bindende påmelding til kurset, så hvis du først melder deg på, må du være med hver gang. Gruppe 1. Gruppe 2. Gruppe 3.

Læringsstøttende aktiviteter (LSA): Lesing

Her har vi morsomme aktiviteter med fokus på norsk, tekstforståelse, begreper og lesing to dager i uka. Disse læringsstøttene aktivitetene er lagt inn i årsplanen ved skolestart slik at de speiler det som blir undervist i klasserommet. Dette er lek og læring!

Læringsstøttende aktiviteter (LSA): Regning

Tall

Her har vi morsomme aktiviteter og prosjekter med tall. Disse læringsstøttene aktivitetene er lagt inn i årsplanen ved skolestart slik at de speiler det som blir undervist i klasserommet. Kurset er to dager i uka. Dette er lek og læring!

Mat og helse for 4. trinn

Mat og helse

Dette kurset er et tilbud kun for 4. trinn. Vi lærer oss om hygiene, sundt kosthold mens vi lager mat sammen. De får oppskriftene og må selv regne ut hvor mye de trenger av ingrediensene. Det jobbes aktiv med å måle, veie, doble oppskriftene i tillegg til å bli kjent på hvordan man bruker forskjellige kjøkken utstyr. Etter vi er ferdig med å lage mat, vi dekker bordet og spiser sammen. Kurset foregår på skolekjøkkenet.

Bordtenniskurs med Fokus bordtennisklubb

BordtennisDet er bindende påmelding til kurset, så hvis du først melder deg på, må du være med hver gang. Kursdatoer kommer snart.

Kunst og håndverk

Kunst og håndverkGjennom kunst og håndverk har vi mange muligheter til å lære elevene mer om matematikk, begreper, årstider, norsk og bokstaver mens de har det gøy. De forskjellige prosjektene utvikler elevenes kreative, skapende og kritiske ferdigheter. Her finner du noen av de prosjektene vi har planlagt gjennom skoleåret. Se egen plan.

Dansekurs (eksternt kurs)

DansStep up Studio har kurs hos oss hver fredag. Det er bindende påmelding til kurset, så hvis du først melder deg på, må du være med hver gang.
På dansekurset har elevene mulighet til å utrykke seg gjennom musikk og bevegelser. Se egen plan.

AKS kidza koder

LeoPå kurset lærer vi elevene (2.trinn til 4.trinn) å programmere med systematisk tenking og samarbeid. Elevene kommer til å forstå «programmeringsspråk» gjennom Scratch. Dette er viktige ferdigheter for de som vokser opp i dette århundret. Som nevnt før, bruker vi Scratch, det er litt som å bygge Lego slik at det er enkelt for elevene å begynne å programmere/skape egne spill, animasjoner og fortellinger.

Frilufts gruppe

UT PÅ TUR, ALDRI SUR! Naturen har utrolig mye å by på! Vi erfarer hvilke muligheter naturen gir oss til læring på en spennende og lærings støttende måte. Vi lærer barna blant annet å bli glad i naturen å finne og lage mat, bruke kniv, ta være på naturen, vi drar på isfisketur/pilking og mye mer! Denne gruppa starter etter nyttår.

4. trinnsklubb

Etter påskeferien kommer vi i gang med 4. trinnsklubb. Her skal vi finne på morsomme aktiviteter, turer og overraskelser til de elever som går 4.trinn. Mer informasjon kommer i løpet av skoleåret.