Siste nytt fra AKS

Større mat tilbud

Vi er glade for å kunne tilby elevene et måltid hver dag. Prøveuken er nå over og dette blir en fast ordning fremover.
Se mer informasjon under "Mat tilbud på AKS"

Bilder av personalet

Vi venter på skolefotografen og bilder av personalet kommer på hjemmesiden.

Bildegalleri

Her på hjemmesiden vår, legger vi ut bilder fra aktiviteter, AKS fest-dager samt også interne og eksterne kurs.
Vi ønsker at dere foresatte skal få et større innblikk i hva deres barn holder på med i AKS tiden. Det legges ut bilder for en måned om gangen.
Det er tydelige retningslinjer rundt dette. Vi skal fokusere på å ta bilder av aktivitetene elevene er med på. Ikke av elevene. Det betyr i praksis at det vil være elever tilstede på bildene, men grunnet personvern, skal vi skjerme elevenes ansikter. Alle bilder slettes etter endt skoleår.
Vi håper dere får glede av disse bildene.

Da var kulda her!
Det er flere barn som fryser.
Vi må minne dere om å sjekke barnas plasser, slik at de har det de trenger av riktig klær og utstyr.
Det er også viktig at dere tar en prat hjemme om at barna må bruke uteklærne sine. Selv om AKS ber barna å kle godt på seg, er det altfor mange som velger å gå tynnkledd.
Vi vil jo ikke ha syke barn!