Våre baser

Bjørnehiet

Aktivitetsskolen Rustad er delt inn i 2 baser. Skoleåret 2017/2018 har vi omtrent 200 barn som er fordelt aldersblandet klassevis på to baser. Vi har 2 flinke baseledere som er svært opptatt av å gjøre oppholdet på AKS lærerikt, moro og trygt. Ester Lill Rasch er baseleder på Bjørnehiet og Claudia Berger er baseleder på Dragehulen.

Bjørnehiet

Bjørnehiet er et koselig rødt hus som ligger i enden av skolegården. Her har vi muligheten til å gå rett ut i den fine skolehagen vår. Den brukes flittig. På to av veggene på basen har vi et flott veggmaleri. Her svømmer blant annet Ariel, Nemo, Fumle, Sebastian og Prikken.

På Bjørnehiet har vi ulike grupperom. Vi har legorom, «hybelen» og et rom der elevene kan slappe av, lese litt og ta det helt med ro. Vi aldersblander på basene, Bjørnebarna er de elevene som går i 1d, 2c, 3c og 4c.

På Bjørnehiet har Ester Lill kontoret sitt. Det er bare å komme innom hvis der er noe dere ønsker å prate om, eller lurer på.

Dragehulen

Dette er basen som ligger i skolebygningen, rett ved svømmehallen. Denne basen ligger sentralt i forhold til alle aktivitetene som foregår med eksterne instruktører. Vi har også datarom og gymsal i etasjen over. På veggen i det innerste rommet har vi et flott veggmaleri med junglemotiv.

I denne basen finner du Dragebarna fra 1a, 1b, 1c, 2a, 2b, 3a, 3b, 4a og 4b. Vi har tre garderober som er organisert slik at vi har fordelt elevene trinnvis.

Dragehulen er partybasen vår. Her feirer vi Halloween og Karnaval. I Dragehulen har Claudia kontoret sitt. Det er bare å komme innom hvis der er noe dere ønsker å prate om, eller lurer på noe. I gangen ved basen ligger kontoret til Helsesøster, og rommet der vi har Kunst og Håndverk.

På basene og garderobene finner du ukeplanene for både skolen og aktivitetsskolen. Hverdagen er preget av struktur og forutsigbarhet for barna, derfor utarbeider vi ukeplaner hver uke som alle foresatte og barn har tilgang til.

Sammen driver vi AKS.
Ester Lill og Claudia

Baser

Dragehulen

• Basen i underetasjen ved svømmehallen.
  • Baseleder: Claudia Berger
  • Telefon: 23386512