Våre baser

Bjørnehiet

Aktivitetsskolen Rustad er delt inn i 2 baser. Skoleåret 2018/2019 har vi omtrent 230 barn som er fordelt aldersblandet klassevis på to baser. Claudia Berger er baseleder på Dragehulen, og Heidi Høynes er baseleder på Bjørnehiet.

Bjørnehiet

Bjørnehiet er et koselig rødt hus som ligger i enden av skolegården. Her har vi muligheten til å gå rett ut i den fine skolehagen vår. Den brukes flittig. På to av veggene på basen har vi et flott veggmaleri. Her svømmer blant annet Ariel, Nemo, Fumle, Sebastian og Prikken.

På Bjørnehiet har vi ulike grupperom. Vi har byggerom, kjøkkenrom og leserom. Vi aldersblander på basene, Bjørnebarna er de elevene som går i 1A, 1C, 2D, 3C og 4C. På Bjørnehiet har Heidi kontoret sitt.

Dragehulen

Dette er basen som ligger i skolebygningen, rett ved svømmehallen. Denne basen ligger sentralt i forhold til alle aktivitetene som foregår med eksterne instruktører. Vi har også datarom og gymsal i etasjen over. På veggen i det innerste rommet har vi et flott veggmaleri med junglemotiv.

I denne basen finner du Dragebarna fra 1B, 2A, 2B, 2C, 3A, 3B, 4A og 4B. Vi har tre garderober som er organisert slik at vi har fordelt elevene trinnvis.

Dragehulen er partybasen vår. Her feirer vi Halloween og Karneval. I Dragehulen har Claudia kontoret sitt. I gangen ved basen ligger kontoret til Helsesøster, og rommet der vi har Kunst og Håndverk.

På basene og garderobene finner du ukeplanene for både skolen og aktivitetsskolen. Hverdagen er preget av struktur og forutsigbarhet for barna, derfor utarbeider vi ukeplaner hver uke som alle foresatte og barn har tilgang til. Det er bare å komme innom hvis det er noe dere ønsker å prate om, eller dere lurer på noe.

Sammen driver vi AKS.
Claudia og Heidi

Baser

Dragehulen

• Basen i underetasjen ved svømmehallen.
  • Baseleder: Claudia Berger
  • Telefon: 23386512