Aktuelt

Påmeldig til juleferien 2017 finner du her

 

Påmeldig til høstferien 2017 finner du her

Torsdag 15. juni

Påmelding til sommerferien finner du her.

 

Tirsdag 28. mars

Oppdaterte rutiner.

 

Tirsdag 28. mars

Oppdaterte kurs og aktiviteter.

 

Mandag 6. mars

Påmelding til påskeferien.

 

Mandag 30. januar

Her finner du påmeldingen for vinterferien 2017.

 

Tirsdag 31. mai

Her finner du påmeldingen for sommerferien.

Tirsdag 24. mai

OvernattingTorsdag 12. mai var dagen for overnattingen kommet for årets fjerdeklassinger! Alle har gledet seg velding til overnattingen.

Gjett om vi hadde det gøy! Vi var ganske mange, så det ble trangt om plassen, men det gjør ingen ting når vi er så gode venner! I pysjamas lekte vi ute i skolehagen, spiste pizza og drakk saft. Så var det bare å legge seg til rette i soveposen med de søte kosebamsene alle hadde med seg for å se på film Rio 2 og spise chips.

Det tok sin tid før vi sovnet, men det ble stille før midnatt. Vi ble vekket ganske tidlig neste dag slik at vi skulle rekke å spise en fantastiske frokost med spennende pålegg før vi måtte gjøre oss klare for skolen. Noe trette og slitne var vi når det ringte inn til en ny skoledag, men til gjengjeld hadde vi med oss en egenkomponert matpakke med en overraskelse som veldig mange ble misunnelige på.

Se bilder fra overnattingen.

 

Onsdag 6. april

PåskeI påskeferien var vi heldige fordi på mandag, tirsdag og onsdag hadde vi fint vær og vi var ute nesten hele dagen.

 

På mandag dro vi på tur til Rustad saga og etter turen hadde vi «egg i fallskjerm» konkurranse. Både voksne og barna var ivrige til å teste ut fallskjermene sine. De fikk ballonger, poser, tråd, kopper, sugerør og egg for å bygge fallskjermene sine. De ble delt i grupper og barna var flinke til å samarbeide med kameratene sine inne på bjørnehiet. Det var to grupper som klarte å ikke knekke eggene sine, men alle gjorde en flott innsats og alle fikk diplom.

Tirsdagen begynte vi dagen med kunst og håndverk slik at alle kunne bli ferdige med påskeharene som de begynte å male på mandag. Det ble mange søte og fargerike harer. Da alle var ferdige med harene sine dro vi på tur nærområdet.

Vi var i skolehagen resten av dagen og lagd bokstaver med pinner og ståltråd. Det ble mange fine bokstaver som henger på gjerdet utenfor Bjørnehiet. Skolehagen ser derfor nå enda finnere ut. Vi avsluttet aktiviteten med gule og rosa pinnebrød og kakao.

På onsdag hadde vi besøk fra påskeharen i skolehagen. Påskeharen hadde planlagt påskerebus med alfabetet, geometriske former og mye mer slik at barna kunne komme seg til eggene. Dagen ble avsluttet med påskelunsj på Bjørnehiet med nybakte rundstykker, spennende pålegg, melon og juice.

Tirsdagen før skolen begynte hadde vi stol leken i samlingssalen med premier. I gymsalen var det fotball og dansk kanonball. Til andre spising hadde vi melon og juice i tillegg til matpakken. Vi avsluttet dagen med popcorn og filmen Den magiske lekketøysbutikken.

Se bilder fra påskeferien

 

Onsdag 9. mars

Vinterferie

I vinterferien var vi heldige med det fine været! Vi var mye ute og lekte i snøen. På mandag og tirsdag var vi på skøytebanen og akte. På onsdag var noen på tur til Geitmyra Matkultursenter og der lærte de å lage verdens beste rød fiskesuppe! Vi er jo tross alt så heldige å ha tilgang til verdensberømte sjømat i dette landet :). Barna fikk også klappe på høner og lage mat selv. Etterpå fikk de med seg oppskriften hjem.

De som ikke ble med på tur hadde uteaktiviteter. Vi malte i snøen og lekte capture the flag. Grønn og hvit gruppe var flinke til å samle flagg. Det var kjempegøy! Etter leken samlet vi pinner og koste oss med pinnebrød og deilig kakao.

På torsdag gikk vi til Lambertseter bibliotek for å få med oss Legouken. Noen koste seg med Lego og andre leste interessante bøker. The more that you read, the more things you will know. The more you learn the more places you'll go."— Dr. Seuss, "I Can Read With My Eyes Shut!"

Fredag hadde vi besøk fra Oslofjordens Friluftsråd. Vi dro fra Bjørnehiet ca. kl. 10:00 til Skraperudtjern. Vi hadde tauhindreløype, jobbet med sansene, bokstavkonkurranse og tautrekking mot de voksne. Barna vant selvfølgelig! Vi tente bål og grillet pølser. Disse aktivitetene er spesielt viktige fordi alle lærer seg å samarbeide og hjelpe hverandre, samtidig som man har det gøy. Vi var tilbake ca. 15:00 og avsluttet dagen med popkorn, saft og film på Bjørnehiet.

Karneval

Karneval

På Karneval hadde vi mange pene prinsesser, Luigi, Spider mann, Iron mann, snille hekser, søte pirater, kosete løver og til og med Pippi Langstrømper!

Vi koste oss som vanlig med boller og frukt på Dragehulen og hadde mange aktiviteter! 

I gymsalen hadde vi spise-gulrot-leken og blyant på flasken. Barna var raske til å spise opp gulroten og flinke til å treffe flasken med blyanten som de hadde hengende i et snøre rundt livet. På kunst og håndverk pyntet vi fine masker som barna fikk med seg hjem.

Ansiktsmaling var gøy og elever fra 6. og 7. trinn hjalp til med sminken, og de var kjempeflinke. I samlingssalen hadde vi limbo og stolleken. Barna danset og marsjerte rundt stolene til musikken.

Alle fikk meg seg en overraskelse da de skulle hjem

Mandag 29. februar

Trykk her for påmelding til påskeferien

Mandag 15. februar

Invitasjon til karneval

 

Mandag 1. Februar

Feriepåmelding til vinterferien finner du her.

Mandag 23. november

Feriepåmelding til juleferien finner du her.

Tirsdag 17. november: Forslag til nye takster

I budsjettforslaget for 2016 har daværende byråd for kunnskap og utdanning lagt inn en prisøkning på 2,7 % for oppholdsbetaling i Aktivitetsskolen. Det er, per i dag, ukjent om nåværende byråd kommer til å endre på dette.

De foreslåtte takstene fra 1.1.2016, er følgende.

Månedlig oppholdsbetaling i Aktivitetsskolen: 

Inntekt inntil kr 202.653 - Halvdagsplass: 391 kr Heldagsplass: 608 kr. 

Inntekt fra kr 202.654 til og med kr 360.272 - Halvdagsplass: 718 kr Heldagsplass: 1117 kr. 

Inntekt over kr 360.272 - Halvdagsplass: 1925 kr Heldagsplass: 2848 kr. 

fredag 30 oktober: Hallowen på AKS!

Barna hadde på seg skumle, morsomme og søte kostymer. Vi hadde mange superhelter og prinsesser på AKS. Dragehula ble dekorert av Ellen, Yousra, Torill og Karoline! Vi hadde mange aktiviteter den dagen. 

Thomas fortalte skumle historier og Helene hadde spøkelseskaraoke.

Ellen og Eva Lill lagde sammen med barna skumle edderkopper og mumier.

Vi hadde Angela, Sagal, Una, Muskan, Pharmia, Aurora, Råsa, Caroline, Rebecca, Julie og Marte fra syvende trinn som hadde ansiktsmaling/sminking hele dagen. De var kjempeflinke!!!

Vi koste oss med boller og frukt.